QUI SOM

Som una organització privada creada per professionals de la gestió i l'arxivística d'aspecte social i humà amb vocació per l'ordre i les estructures.

El nostre nom parteix de dos conceptes, el primer es relaciona amb el processament de la informació, la matèria grisa, i el segon de la varietat de matisos de gris per la degradació en les paraules dels documents, així sorgeix ENGRIS.

Us ajudem a trobar la manera més útil per classificar i cercar la vostra documentació perquè quan la necessiteu la trobeu amb un mínim de temps. Us acompanyarem en tot el procés, des de la primera trobada prenem el compromís que millori la vostra gestió, des de l’arxiu de l’oficina a l’històric. La clau està en les tècniques que milloraran l’administració de la informació i documentació que es genera en el dia a dia de la vostra organització.

Els documents creen les evidencies del vostre treball. Sempre és bo el creixement i davant d’aquest, cal saber gestionar-lo adequadament, sense crear duplicitats, o tenir pèrdues davant d’un gran volum de documents. Trobarem la manera d’organitzar els vostres documents amb ordre i eficàcia.

Per això primer identificarem les vostres necessitats de gestió documental i d’informació, descobrirem on estan aquestes.

Un primer apropament el podeu fer responent al test que trobareu en aquesta mateixa web.

Ada Colomer Torrent
ADMINISTRADORA

Pere S. de Argila
CEO

PER QUÈ LA GESTIÓ DOCUMENTAL?

En el dia a dia de l’organització es crea un gran volum d’informació i documentació, que genera el bé d’una empresa, tant a nivell intel·lectual com tècnic. Aquesta Informació generada físicament o electrònicament cal saber on ubicar-la desenvolupant criteris que responguin a la necessitat d’accedir-hi ràpidament i de manera segura.

A més a més si l’empresa es planteja una implantació de sistema digital que transformi els processos de l’organització per tal d’automatitzar-los, podem ajudar-vos que trobeu aquells instruments que més s’adaptaran a les vostres necessitats amb el que significa i comporta la transformació digital.

QUINES NECESSITATS US PODEM COBRIR

  • Estructurar la informació.
  • Crear uns procediments interns per a futures recollides de la informació.
  • Documentar i catalogar (fer que la informació sempre estigui accessible i ser capaços de trobar-la amb rapidesa).
  • Crear instruments que recullin el coneixement intern de manera simple i automatitzada.

VALORS

Tranquil·litat

Volem que aquest sigui el sentiment que experimentis quan vegis que tot està ben classificat, ordenat i tot té un lloc. La digitalització ha resultat fàcil.

Compromís

Per nosaltres no serà una obligació sinó un tracte que farem plegats per assolir l’objectiu comú.

Vocació per l’ Ordre

Sentim l’ordre com a part de la nostra vida i generem ordre allà on anem. 

Seguretat

Per nosaltres és molt important la confiança, seguretat i confidencialitat de la teva  informació.

Curiositat

En constant aprenentatge de totes les solucions que la tecnologia ens ofereix, amb una actitud de cercà solucions.

Esta web usa cookies para mejorar la experiencia de navegación.

Si lo desea puede revisar la política de privacidad y la de cookies.